Er zijn twee dingen waar je binnen een organisatie of afdeling nooit genoeg van kunt hebben: tevreden medewerkers en een heleboel handigheid met allerlei computer programma’s. En ook al zijn er veel cursussen en tutorials online beschikbaar, er gaat niets boven een inspirerende trainer op z’n tijd. Die laat zien hoe het werkt en die precies de goede uitleg en oefeningen heeft waarmee de medewerkers aan de slag kunnen. Omdat ik met vaste prijzen werk zijn de InCompany trainingen al vanaf drie deelnemers voordeliger dan losse trainingen.

Een InCompany training dus. Jij zorgt voor de lokatie, de laptops, de wi-fi en de deelnemers, ik zorg voor een inspirerende training.

De trainingen zijn vooral bedoeld voor communicatie- en marketingspecialisten die eigen presentaties, infographics en communicatiemiddelen moeten maken.

Westenwind training & design bied diverse trainingen op grafisch gebied voor grote of kleine groepen:

• Articulate 360: Storyline en Rise – 3 dagen

• Infographics – 2 dagen

• Adobe CC (met Photoshop, Illustrator en InDesign) – 3 dagen

Wat houden deze InCompany trainingen in?

Articulate 360: Storyline en Rise

Een e-learning bouwen kan met veel verschillende tools. De meest gebruikte is Articulate Storyline. Dit kan Storyline 360 zijn, maar ook Storyline 3 of 2. Bij een account voor 360 zit ook Rise, een niet te versmaden tool waarmee je snel een responsive e-learning maakt die je eventueel aan kunt vullen met Storyline interacties.
Vaak is de basis voor e-learning een flinke hoeveelheid content in Word of PowerPoint. Dat is nog lang geen e-learning natuurlijk. Om van content tot e-learning te komen heb je allereerst een storyboard nodig (ontworpen op basis van leerdoel, doelgroep, didactiek, etc.). Op basis van dit storyboard kun je pagina voor pagina opbouwen.

Deze training is slechts het begin. Je krijgt inzicht in wat Articulate (360) inhoudt en hoe je ermee aan de slag kunt. Wat is de basis en waar kun je (online) meer leren? Of kies je ervoor het bouwen van de meer complexe interacties uit te besteden? Dan kun je na deze training wel zelf de juiste input aanleveren en aanpassingen doorvoeren.

Training Infographics

Infographics zijn overzichtelijke visuele weergaves van informatie, data of kennis. Tijdens de tweedaagse cursus Infographics leer je zelf infographics maken waarmee je complexe informatie snel, duidelijk en visueel aantrekkelijk weergeeft. Wat voor soorten infographics zijn er? Welke elementen vind je erin terug? Hoe ontwkkel je een heldere infographic vanuit een berg informatie? Hoe werken lettertypecombinaties en kleursystemen? Maar vooral: zelf aan de slag!
We werken met Illustrator of Piktochart, afhankelijk van de aanwezige behoefte en voorkennis.

Meer…

Bootcamp Adobe CC

Adobe Creative Cloud is de professionele standaard voor beeldbewerking en vormgeving.
Photoshop is hét beeldbewerkingsprogramma, met Illustrator maak en bewerk je vectoren en in InDesign voeg je tekst en beeld samen tot een grafisch ontwerp.
Het zijn uitgebreide programma’s en zeker als je niet gewend bent ermee te werken is 1 dag per programma niet veel. Daarom maken we er een stoomcursus van, een bootcamp. We gaan keihard zelf aan de slag met series oefeningen zodat je erna aan de hand van online tutorials zelf verder kunt en deze programma’s kunt gaan beheersen als een professional.

Meer…

Meer informatie over deze of andere trainingen: bel 06 2295 4040 of 010 244 98 09 of stuur een bericht naar mail@westenwindontwerp.nl