Grafisch ontwerp en illustratie

Het valt je misschien niet eens meer zo op, maar de hele dag zie je het om je heen: grafisch ontwerp en visuele communicatie. Het geeft het leven kleur en maakt de wereld mooi, maar ook zakelijk speelt het een belangrijke rol.

Door informatie vorm te geven krijgt het meer betekenis. Het gaat meer spreken en de inhoud komt beter over. En je kunt ermee zorgen dat jouw organisatie een herkenbaar merk wordt. Is het strak en efficiënt? Is het authentiek? Heeft het klasse of is het juist eenvoudig? Door de keuze voor bepaalde kleuren, vormen, lettertypes, stijl en beeld bepaal je dat.

Soms liggen de uitgangspunten daarvoor al vast, soms moeten ze nog ontwikkeld worden, maar hoe dan ook, je moet als organisatie communiceren en de vraag is of je alle kwaliteit en capaciteit voor het maken van communicatiemiddelen in eigen huis hebt of dat je iemand inhuurt.

De afgelopen jaren ontwierp en maakte ik brochures, logo’s, huisstijlen, posters, infographics, illustraties, visualisaties en presentaties. Dat doe ik nog steeds, naast het ontwikkelen van e-learning en het geven van trainingen.

Vind je een bureau inschakelen een te grote stap cq. investering, maar wil je toch een goede grafisch ontwerper en illustrator? Eentje die meedenkt, die een beetje eigenwijs is maar niet té? Een flexibele freelancer dus?

Bel me voor overleg en een vrijblijvende offerte als je je communicatiemiddelen goed en creatief wilt laten vormgeven:

06 2295 4040