PowerPoint vs Prezi

Als je een presentatie gaat maken sta je voor de keuze: maak ik die met PowerPoint of met Prezi? (Dan laat ik andere opties even buiten beschouwing.) De ene presentatie is de andere niet. Het ene publiek is het andere niet. Wat is je doelstelling? Wat wil je ermee bereiken? Hoeveel tijd heb je ervoor? Welke van de twee ken je het beste? Waar word je blij van? Wat gaat het worden?

En misschien nog wel belangrijker? Ben ik in de gelegenheid om zelf de presentatie te ontwerpen of neem ik een kant-en-klaar produkt dat ik nog even in de magnetron zet, een template?

PowerPoint versus Prezi, het zijn maar gereedschappen. Met welk gereedschap maak jij het liefst je presentaties?

 

2 gedachten over “PowerPoint vs Prezi

  1. Simone Beantwoorden

    Uit mijn eigen ervaring is powerpoint makkelijker maar met Prezi kan je erg creatief zijn. Leuk om af te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *